Všetci sú v Chorvátsku a ty trčíš doma? Prídi dnes večer k nám a pochuť si na pravých balkánskych jedlách a hudbe.
Všetci sú v Chorvátsku a ty trčíš doma? Prídi dnes večer k nám a pochuť si na pravých balkánskych jedlách a hudbe.
Už zajtra sa budete môcť všetci, ktorí nás navštívite zabaviť pri dobrej hudbe, super jedle a vynikajúcom čapovanom pive.
Pochúťky k pivu:
Grilované rebierka s chrenovým dipom, paradajkovou salsou a krémovým coleslaw podávané s domácou foccaciou
Grilovaná klobása s kyslou kapustou, horčicovo-šalotkovým dressingom a foccaciou
Tirolský tanier – pestrý výber rôznych tirolských salám, šuniek s pestrou oblohou
Výber voňavých syrov s medovo-balsamikovou omáčkou a pikantnými orieškami
Bernard Pivo
Nefiltrovaná 10
Nefiltrovaná a nepasterizovaná 10 sa vyznačuje harmonickou chuťou a vôňou, ktorú ocení každý správny pivár.
Nefiltrovaná 12
Nefiltrovaná a nepasterizovaná 12 je plné sladové pivo s výraznou horkosťou, vhodné pre náročnejšieho pivára i milovníka viacej chmelených pív.
Bohemian Ale
Okoreňte si aj Vy svoj deň vrchne kvaseným špeciálnym pivom Bernard Bohemian Ale. Napriek svojim 8,2 % alkoholu má sviežu ovocnú vôňu, čistú sladovú chuť so štipkou koriandru a jemnou hrejivosťou pri konci.
Od 15.6.2016 sa u nás v Trezore na terase bude cvičiť jóga (každú stredu). Prebuďťe svoje telo a naštartujte ho do nového dňa s Yoga Mibell a Trezor fit raňajkami.
Rezervácie na čísle 0903 972 422. Počet miest je obmedzený. Cena s raňajkami je 7EUR.
Horúca noc v Trezore s FrickoBrothers!!! Bude nám hrať DJ Hedek a to tie najlepšie songy R'n'B 2000 Michigan sound - kto si príde zaspomínať na hity starého dobrého Michiganu?
Ako Aperitív Špeciál sa bude podávať domáci burger so špeciálnym drinkom večera v hodnote 10€.
Už tento piatok večer 20.5. o 19:30 sa bude konať v Trezore pravá talianska degustácia vína s Vincenzom Vecchiom. Rezervácia je nutná na čísle 0950 588 057 minimálne deň dopredu. Cena degustácie s gurmánskym zážitkom je 35€.
PROGRAM:
Prosecco Treviso
AMUSE BOUCHE: Lososové guličky na hráškovom kréme
Traminer dell´Etna
Tuniakové carpaccio s citrusovým šalátikom
Etna Bianco Cottanera
Grilovaný kalamár s cícerovou penou a domácimi chipsami
Agradire Rosso del Cognato
Pečené kačacie prsia v orechovom obale s konfitovanými broskyňami a sous vide feniklom
Santo Spirito Terre Nere
Vytvoril: Juraj Macák